Abordari ale managementului investitiilor sustenabile in contextul lumii VUCA

Abordari ale managementului investitiilor sustenabile in contextul lumii VUCA

Autori: Mihaela Minciu

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0471-9

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 229

46,90 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Cartea „Abordari ale managementului investitiilor sustenabile in contextul lumii VUCA” are drept obiectiv principal realizarea unui model de actiune, in vederea sprijinirii organizatiilor in desfasurarea si coordonarea activitătii investitionale, intr-un mediu de afaceri din ce in ce mai volatil, nesigur, complex si ambiguu (VUCA). O atentie deosebita se acorda, de asemenea, prin intermediul modelului propus si evaluarii impactului si efectelor inregistrate, in urma derularii proiectelor de investitii sustenabile, analizandu-se cele mai semnificative evenimente si situatii imprevizibile ce pot produce dificultati in momentul implementarii acestora.

Rezultatele obtinute, in urma testarii ipotezelor de cercetare stabilite anterior, contribuie la dezvoltarea domeniului, deoarece permit o mai buna cunoastere a mediului de afaceri instabil si incert (mediul VUCA) – un mediu in care majoritatea organizațiilor sunt nevoite sa-si actualizeze in permanenta strategia si proiectele de investitii penru a fi competitive. Numarul organizatiilor care isi orienteaza activitatea catre proiectele de investitii sustenabile este in continua crestere, prin urmare rezultatele obtinute pot constitui un instrument de sprijin si o baza informationala pentru practicienii, teoreticienii si studenții care cerceteaza domeniul investitiilor sustenabile si lumea VUCA.

Produse asemanatoare