Algoritmi de optimizare in mediul R. Teorie si aplicatii economice

Algoritmi de optimizare in mediul R. Teorie si aplicatii economice

Autori: Stelian Stancu

Anul aparitiei: 2021

ISBN: 978-606-34-0352-1

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 240

53,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Lucrarea Algoritmi de optimizare in mediul R. Teorie si aplicatii economice este structurata astfel incat sa constituie un bun suport pentru toti cei interesati de abordarile speciale ale tehnicilor de optimizare, in special din sfera economica.

Numeroasele aplicatii prezentate, cu radacini indeosebi in zona metaeuristicii, evidentiaza conceptele teoretice fundamentale continute in lucrare, pentru o mai buna intelegere a modului in care acestea sunt aplicate indeosebi in domeniile de modelare economica, fara a omite si formarea exercitiului practic pe baza cunostintelor deprinse pe parcursul lucrarii, in contextul folosirii mediului de programare R.

Ca urmare, carteaeste recomandata deopotriva studentilor ce au in disciplinele de studiu aspecte-cheie sau chiar complementare cu cele cuprinse in lucrarea de fata, dar si doctoranzilor, cercetatorilor si tuturor celor care isi manifesta interesul spre aspectele esentiale ale optimizarii, fie ea dinamica sau statica.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat