Algoritmi si scheme logice cu exemplificare in C

Algoritmi si scheme logice cu exemplificare in C

Autori: Bogdan Ghilic-Micu, Marinela Mircea, Marian Stoica

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0208-1

16,00 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

  

Lucrarea Algoritmi si scheme logice cu exemplificare in C este o colectie de exercitii si probleme rezolvate, specifice activitatii de programare a calculatoarelor. Abordarea este una graduala, de la exercitii si probleme simple si usor de inteles, catre probleme specifice lucrului cu structuri de date de tip masiv, fiind acoperit un spectru larg de operatii elementare de prelucrare. Pentru exemplificarea implementarii solutiilor propuse a fost ales limbajul de programare C.

Diversitatea exercitiilor si problemelor propuse acopera o plaja larga de operatii specifice pentru lucrul cu expresii si functii matematice (medii, minime, maxime, ecuatii, cmmdc, sisteme de ecuatii etc.), lucrul cu masive unidimensionale (produs scalar, produs vectorial, sume, sortari, interclasari etc.) si lucrul cu masive bidimensionale (adunarea, inmultirea, ridicarea la o putere, transpusa etc.).

Lucrarea Algoritmi si scheme logice cu exemplificare in C poate constitui un instrument important pentru deprinderea cu activitatea de programarea calculatoarelor pentru orice student indiferent de profil, dar si pentru orice elev de liceu, care urmeaza un profil de informatica.

 

Produse asemanatoare