Alimentatia in fitness si bodybuilding

Alimentatia in fitness si bodybuilding

Autori: Dan Cristian Manescu

Anul aparitiei: 2010

ISBN: 978-606-505-313-7

24,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Dintre toti factorii care conditioneaza performanta in sport alimentatia are o importanta deosebita in fitness si bodybuilding. Daca in jocurile sportive, de exemplu, nu conteaza prea mult ce mananca sportivul, atata timp cat greutatea sa nu il impiedica sa evolueze la parametrii optimi, la sportivii din fitness si bodybuilding problema nutritiei este cruciala, ei avand ca obiectiv o masa musculara mare, si deci o greutate mare, combinata cu un procent de grasime cit mai mic.

Avand in vedere aceste doua obiective aparent contradictorii, sportivii din aria fitnessului, dar si indelungatele studii ale laboratoarelor de nutritie, au dezvoltat tehnici alimentare rafinate capabile sa produca organismului transformari gradate, stabile, fara traume sau efecte secundare.
Cartea de fata este o sinteza a celor mai importante cunostinte din domeniul nutritional, incluzand metode, principii si programe alimentare aplicate in functie de scopul personal al fiecaruia. Totodata sunt prezentate si referiri la aria suplimetelor nutritive, dar si a dopingului.

In contextul general, cartea se adreseaza nu numai practicantilor din sala de fitness, ci si persoanelor sedentare care doresc sa-si inlocuiasca regimul alimentar necorespunzator cu unul asociat unui stil de viata mai sanatos.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat