Arta de a reusi. Aplicatii, studii de caz, jocuri, teste-grila

Arta de a reusi. Aplicatii, studii de caz, jocuri, teste-grila

Autori: Cristina State

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0153-4

20,10 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

Esenta lucrarii „Arta de a reusi. Aplicatii, studii de caz, jocuri, teste-grila” consta in teoretizarea practicii. Astfel, fapte, comportamente, evenimente etc. intalnite si/sau existente in practica afacerilor sunt teoretizate si, apoi, transpuse in diferite, interesante si nu mai putin utile studii de caz, teste si jocuri specifice, capabile sa contribuie la dezvoltarea propriilor abilitati si a expertizei fiecaruia dintre noi in relatiile interpersonale de afaceri. Autoarea isi bazeaza demersul atat pe consultarea unei vaste bibliografii de specialitate, cat si pe expertiza acumulata de-a lungul a mai bine de sapte ani in relatiile interpersonale de afaceri.

Suplimentar unor consideratii teoretico-metodologice minimale, in lucrare sunt prezentate diferite genuri de aplicatii referitoare la mentalitatea de INVINGATOR si la strategiile mentale ale reusitei. Sunt, de asemenea, expuse consideratii teoretice si aplicatii practice referitoare la marketingul afacerilor (dintr-o noua perspectiva a acestuia, ca rezultanta a cuplului Tehnologie x Piata) si la cele mai eficiente modalitati de abordare a interlocutorilor, in functie de tipologia comportamentala a acestora. Lucrarea se incheie cu o serie de aplicatii (studii de caz, teste-grila, teste de autoevaluare si jocuri de roluri) referitoare la modalitatile cele mai eficiente de influentare a interlocutorilor in relatiile de afaceri.

Finalmente, „Arta de a reusi. Aplicatii, studii de caz, jocuri, teste-grilaisi dovedeste profunda utilitate pentru dezvoltarea abilitatilor de interrelationare atat in afaceri, cat si, in general, in viata cotidiana a viitorilor absolventi ai invatamantului universitar, precum si a oricaror specialisti din domeniu.

Produse asemanatoare