Atletism. Metodica probelor de baza pentru studenti

Atletism. Metodica probelor de baza pentru studenti

Autori: Cristiana Lucretia Pop

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-843-9

18,50 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

             Aceasta carte este un ghid util pentru oricine isi doreste sa aiba o viata activa. Lucrarea este folositoare studentilor acum, cand participa la orele de educatie fizica, dar va fi si in viitor, cand vor dori sa compenseze efortul intelectual prelungit, la birou, cu un program de exercitii fizice.

            Atletismul este sportul miscarilor naturale – mersul, alergarea, saritura si aruncarea sunt acte motrice pe care omul le foloseste cel mai des pentru a se adapta la mediul in care traieste si pentru a rezolva sarcinile de zi cu zi. Probele atletice olimpice sunt descrise din punct de vedere tehnic si insotite de desene, care sa inlesneasca intelegerea lor. Aceasta trecere in revista a probelor olimpice cuprinde si date referitoare la istoria lor, la recorduri si la cele mai importante performante romanesti.

 

            Descrierea tehnica a probelor este urmata de pasii metodici prin care un amator, folosind acest indrumar metodic, poate invata elementele fundamentale ale atletismului. Metodica invatarii probelor de baza din alergari, sarituri si aruncari este insotita de imagini, care i

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat