Banking for Business Administration: theory cases and applications

Banking for Business Administration: theory cases and applications

Autori: Alina Mihaela Dima (coord.), Lizeta Ameziane, Violeta Mihaela Dinca, Ivona Orzea, Simona Agoston, Andra Maria Vasilescu, Andreea Luoana Serban

Anul aparitiei: 2012

ISBN: 978-606-505-528-5

24,80 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Tendintele din sistemul bancar influenteaza sistemul financiar, dar si mai mult afecteaza activitatea noastra de zi cu zi. Aceasta carte presupune mai mult decat simpla analiza a caracteristicilor activitatii bancare, fiind un manual de referinta pentru intelegerea activitatilor si responsabilitatilor noastre zilnice. Astfel, sunt analizate principale aspecte privind activitatea bancara, pentru a intelege diversele tehnici, metode si instrumente bancare si care este rolul bancilor in procesul de intermediere financiara.

Plecand de la faptul ca bancile sunt o parte integranta din orice sistem financiar, autorii prezinta aspecte cheie legate de activitatea bancara: importanta sistemului financiar-bancar, rolul bancilor comerciale si alte tipuri de institutii financiare, managementul riscului, tipuri de credite si modul de acordare a creditelor, factorii care au determinat criza financiar-bancara, alte metode de finantare pentru afaceri etc.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat