Bases de l’economie d’entreprise. Theorie et exercices

Bases de l’economie d’entreprise. Theorie et exercices

Autori: Alecxandrina Deaconu, Tatiana Segal, Anca Bogdan

Anul aparitiei: 2011

ISBN: 978-606-505-484-4

21,50 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Evolutiile economice actuale tot mai complexe si imprevizibile impun o cunoastere a modului in care functioneaza intreprinderile, verigi de baza ale unei natiuni, atat sub raport economic, cat si social.
Lucrarea Fundamentele economiei intreprinderii. Teorie si exercitii contribuie la clarificarea unor concepte de baza dintr-o intreprindere si la formarea unor aptitudini si competente indispensabile succesului individual si colectiv.

Obiectivele de baza ale acestei carti sunt legate de doua aspecte cheie: 1) sa ofere cititorilor o imagine globala cu privire la intreprinderea contemporana, la functiile acesteia, la rolul sau in societatea moderna, la evolutia teoriilor economice, in ansamblul lor; 2) sa ofere cadrul pentru a intelege mecanismele interne si principiile care stau la baza functionarii intreprinderii ca sistem.

Cartea este, prin continut, prin documentarea teoretica efectuata, prin talentul scriitoresc al autoarelor, prin stilul logic, clar si atractiv folosit, o contributie directa la progres, eficacitate si eficienta organizationala.
 

Produse asemanatoare