Baze de date prin exemple

Baze de date prin exemple

Autori: Manole Velicanu

Anul aparitiei: 2007

ISBN: 978-973-594-918-1

23,80 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Cartea de fata isi propune sa ofere utilizatorilor fundamentarea teoretica si exemplele practice  necesare dezvoltarii si utilizarii aplicatiilor cu baze de date.

Notiunile teoretice prezentate sunt exemplificate imediat in Visual Foxpro (VFP) in doua variante comparative: atat in limbajul propriu procedural – referirea in VFP, cat si in nucleul extins de SQL – referirea in SQL. Atunci cand lipseste una dintre cele doua variante inseamna ca nu exista instructiune pentru operatia respectiva.
La sfarsitul fiecarui capitol sunt prezentate numeroase teste teoretice, precum si teste practice si probleme in limbajul din VFP si in nucleul extins de SQL. De asemenea, fiecare capitol are la sfarsit un rezumat, referinte bibliografice si cuvintele-cheie utilizate.
Lucrarea contine mai multe anexe care contin sinteze comparative si studii de caz.

Cartea este utila pentru dezvoltarea aplicatiilor cu baze de date relationale in VFP si este destinata atat specialistilor in informatica, pentru acumulare de concepte si metode de lucru, cat si studentilor, pentru invatare sistematica si evaluare.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat