Beach voleyball. Origine si evolutie

Beach voleyball. Origine si evolutie

Autori: Neluta Smidu

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-797-5

15,30 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana
Voleiul de plaja este un sport placut ochiului, iar din perspectiva competitiei, este un adevarat spectacol, o reala lupta intre patru sportivi care trebuie sa dispuna de calitati precum: concentrare in conditii de stres, calitati si pregatire fizica exceptionala pentru a putea rezista in orice fel de conditii climaterice, pe o suprafata care ingreuneaza mult deplasarea si saritura, pregatire tactica si tehnica desavarsita fara de care nu s-ar reusi rezolvarea situatiilor dificile de joc, caracteristici ce il fac deosebit de interesant pentru spectatorul mai mult sau mai putin avizat.
 
Singurele turnee la care a participat tara noastra pana acum sunt cele continentale de sub 18, 20 si 23 de ani si balcaniadele de tineret, respectiv de seniori. Dupa ce sportivii trec de varsta de 22 de ani, cu alte cuvinte pragul maxim de participare la aceste competitii de tineret, sunt lasati deoparte, nemaifiind trimisi la turneele de seniori, din cauza lipsei de valoare. Aceasta carenta este data tocmai de faptul ca nu exista nicaieri in tara posibilitatea de a se pregati pe tot parcursul anului, pentru a putea alege sa faca performanta in voleiul de plaja.
 
Aceasta carte cuprinde o trecere in revista, un istoric al acestui sport, cu un frumos palmares al echipelor nationale, in special al celei din Romania, cu activitatea, obiectivele si palmaresul unor mari antrenori, precum si regulamente de organizare, participare si desfasurare ale voleiului de plaja.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat