Bibliotecari in slujba Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale din Bucuresti. Christina Tuduri si Theodor Ludu

Bibliotecari in slujba Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale din Bucuresti. Christina Tuduri si Theodor Ludu

Autori: Paul Croitoru

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-880-4

18,60 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Noua aparitie din Colectia Istoria ASE ilustreaza un moment important din dezvoltarea institutionala a Bibliotecii Academiei de Studii Economice din Bucuresti, si anume directoratul a doi bibliologi: Christina Tuduri (1933-1948) si Theodor Ludu (1948-1973).

Cei doi oameni de cultura au contribuit pe parcursul a 40 de ani la sustinerea procesului de invatamant din cadrul Academiei de Inalte Studii Comerciale si Industriale (AISCI), cum se numea la inceput Academia de Studii Economice, precum si la dezvoltarea domeniului bibliologic.

Pe langa datele biografice ale celor doua personalitati, autorul prezinta si realizarile acestora in fruntea bibliotecii AISCI, bogata activitate publicistica din domeniul bibliologic, precum si preocuparile lor in diverse domenii conexe.

Monografia contine anexe, bibliografie si un abstract in limba engleza.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat