Tehnologia Inteligenta Afacerii

Tehnologia Inteligenta Afacerii

Autori: Manole Velicanu, Gheorghe Matei

Anul aparitiei: 2010

ISBN: 978-606-505-311-3

16,60 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Problematica abordata in aceasta lucrare se inscrie intr-un domeniu de certa actualitate, in stiinta tehnologiei informatiei. Scopul lucrarii este sa prezinte cititorilor tehnologia Inteligenta Afacerii (IA) si sistemele informatice construite pe baza sa, sisteme care asigura stocarea unitara si consistenta a tuturor datelor organizatiei, transformarea lor in informatii si cunostinte si utilizarea eficienta a acestora in procesul decizional.
Lucrarea prezinta o serie de aspecte teoretice si metodologice pentru realizarea sistemelor de IA. Dintre tehnologiile utilizate in astfel de sisteme, lucrarea trateaza pe larg tehnologia depozitelor de date, precum si tehnologiile de pe platforma Oracle folosite pentru tratarea volumelor mari de date. Avand in vedere experienta autorilor in utilizarea acestor tehnologii, lucrarea propune un sistem de analiza multidimensionala a profitabilitatii intr-o societate bancara. Oferind posibilitatea identificarii punctelor tari si a celor slabe din cadrul societatii, sistemul ajuta la imbunatatirea deciziilor si la stabilirea directiilor corecte pentru viitor.
Cartea se adreseaza studentilor, masteranzilor si doctoranzilor din domeniul tehnologiei informatiei, precum si specialistilor din domeniul economic interesati de imbunatatirea procesului decizional, de adaptarea rapida a organizatiei la cerintele pietei si de obtinerea de avantaje competitive in raport cu concurenta.
 

Produse asemanatoare