Contract Law. Lecture Notes

Contract Law. Lecture Notes

Autori: Ovidiu Ioan Dumitru

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 978-606-34-0343-9

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 111

20,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Lucrarea CONTRACT LAW. LECTURE NOTES prezinta cunostinte din sfera dreptului privat – respectiv teoria contractului –, utile specialistilor, studentilor si masteranzilor din facultatile economice, care studiaza dreptul afacerilor. Odata cu infiintarea Facultatii de Drept din Academia de Studii Economice din Bucuresti, notele de curs sunt o alternativa a materiei care se preda, in limba romana, la masteratul de drept antreprenorial. Predarea in limba engleza a acestei materii indica faptul ca este vorba despre FABIZ (sectia in limba engleza). Nivelul de cunostinte al manualului este adecvat studiilor de masterat.

Continutul lucrarii este in concordanta cu titlul acesteia: pe parcursul intregii lucrari, autorul analizeaza, atat din punct de vedere teoretic, cat si prin exemple, problematica teoriei contractelor (dreptul comun al contractelor), exprimarea in limba engleza respectand rigorile terminologiei juridice specifice contractelor.

Nivelul stiintific general al lucrarii este unul ridicat pentru domeniul de drept, atat la nivelul masterandului economist, cat si la nivelul practicianului jurist. Datele folosite pentru sustinerea si argumentarea diferitelor analize realizate de autor sunt dominate de elemente de actualitate.

Lucrarea are un caracter original, se poate observa contributia personala a autorului in cadrul acesteia, atat prin inserarea regulilor elementare de dreptul protectiei consumatorului, cat si prin faptul ca fiecare capitol contine sectiuni de drept comparat. 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat