Comportament organizational. Editia a II-a, revizuita si adaugita

Comportament organizational. Editia a II-a, revizuita si adaugita

Autori: Doina I. Popescu

Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-505-697-8

40,60 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

            Cartea “Comportament organizational – Editia a II-a revizuita si adaugita” ofera o abordare cuprinzatoare, complexa si moderna a cunostintelor de comportament organizational, aplicatii si preocupari în domeniu.
 
            Cartea ilustreaza amploarea schimbarilor rapide de mediu din ultimii ani, în contextul crizei economice mondiale, cu impact asupra activitatii managerilor si a oamenilor care asigura organizatiei produse si servicii.
 
            In conditiile în care functionarea organizatiilor este una complexa, managerii trebuie sa fie capabili de a sonda si de a diagnostica situatiile organizationale atunci cand încearca sa înteleaga, sa interpreteze si sa anticipeze comportamentul oamenilor. “Comportament organizational – Editia a II-a revizuita si adaugita” acorda o atentie deosebita încurajarii dezvoltarii acestor abilitati de sondare si de diagnosticare.
 
Lucrarea este structurata în 13 capitole: Elemente Introductive – Comportament Organizational; Comunicarea; Cultura Organizationala; Diferentele Individuale si Comportamentul în Munca. Perceptia, Atitudinile, Personalitatea; Motivatia; Evaluarea Performantelor Resurselor Umane si Feedback-ul; Managementul Stresului; Comportamentul Grupului si Echipele de Lucru; Conflictul Organizational; Putere si Politica în Organizatie; Leadership; Managementul schimbarii; Etica Manageriala si Responsabilitatea Sociala.
 
Aceasta carte este destinata practicienilor si teoreticienilor din domeniul managementului si, de asemenea, studentilor din învatamantul postuniversitar.
 

Produse asemanatoare