Comunicarea in managementul organizatiei

Comunicarea in managementul organizatiei

Autori: Andreea Fortuna Schiopu

Anul aparitiei: 2012

ISBN: 978-606-505-544-5

17,90 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Cartea se adreseaza in special studentilor si specialistilor cu procupari in sfera comunicarii si managementului, dar si tuturor celor interesati de influenta pe care o are comunicarea asupra performantei si a proceselor ce se nasc la nivelul grupurilor (de munca).
Scopul principal al lucrarii a fost de a evidentia importanta si impactul comunicarii la nivelul managementului organizatiei. Autoarea a urmarit sa identifice interdependentele dintre comunicare si management, sa accentueze masura in care procesele comunicationale sunt importante pentru managerii zilelor noastre si sa cerceteze influenta pe care o au acestea asupra comportamentelor angajatilor.
S-a ajuns la concluzia ca managementul si comunicarea sunt inseparabile in orice organizatie. Performanta unui individ, a unui grup de munca sau a oricarei organizatii este dependenta de comunicarea dintre manager si subordonati. Mai mult, obiectivele individuale si organizationale nu pot fi atinse fara o comunicare eficienta si fara relatii interpersonale corespunzatoare bazate pe stiluri de comunicare si conducere adecvate.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat