La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul ase.ro.
Gandita si elaborata din perspectiva oferirii unei imagini pertinente asupra unei problematici importante pentru demersul financiar-contabil – aplicarea principiilor contabile, lucrarea „Contabilitatea Financiara – Perspectiva Principiilor Contabile” atrage atentia prin continutul acoperitor, prin forta argumentelor si prin calitatea exemplelor prezentate. Abordarea de la simplu la complex si de la facil la greu, prin furnizarea tuturor raspunsurilor necesare, asigura sansa succesului tuturor celor care sunt interesati sa cunoasca domeniul, sa aprofundeze si chiar sa performeze in domeniul financiar-contabil.
Ratiunile pentru care consideram oportun un asemenea demers isi au radacinile in nevoia acuta pentru un material didactic unic, complet si provocator, din perspectiva continuturilor existente la nivelul literaturii de profil din tara noastra. Dorinta de a oferi puncte de sprijin reale pentru toti cei care participa la succesul acestui domeniu, a dus la coagularea si prezentarea de continuturi adecvate si adaptate rigoros stiintific la nevoile informationale (nivel teoretic – dezvoltarea cunoasterii) si de pregatire (demers aplicat – formarea si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor), pe care le-am identificat de-a lungul activitatii noastre profesionale, din cadrul orelor de predare si de seminarizare in universitate, din interactiunea cu membrii corpurilor profesiei contabile din Romania (CECCAR si CAFR) si din chemarea de a continua opera „Dascalilor Nostri – Prof. univ. dr. Mihai Ristea si Prof. univ. dr. Niculae Feleaga”.
Toate aceste „borne-referinta” trebuie sa produca, spunem noi, un impact adecvat in randul celor care isi proiecteaza o cariera in domeniul financiar-contabil (unicitatea unui asemenea material, in literatura de profil din tara noastra); sa participe, credem noi, la emanciparea cunoasterii domeniului financiar-contabil si de catre non-economisti (este semnificativ, in acest sens, gradualitatea demersului propus); si sa aduca, speram noi, o reprezentarea mult mai adecvata a realitatilor din mediul de afaceri actual (nivelul esentei, propus a fi atins).