Contabilitate financiara. Perspectiva principiilor contabile

Contabilitate financiara. Perspectiva principiilor contabile

Autori: Ionel Jianu, Iulia Jianu

Anul aparitiei: 2021

ISBN: 978-606-34-0366-8

Format: 20/29 cm

Numar pagini: 275

50,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul ase.ro.

 

Autorii au fost in fata unei provocari, fiind atrasi de ideea de a explica realitatea economica din mediul prezent de afaceri, prin apel la rolul principiilor contabile. Lucrarea lor vine sa intregeasca peisajul lucrarilor de profil din literatura de specialitate, literatura care, la nivel national, este cultivata de ideile celor mai luminate minti ale contabilitatii romanesti de la granita mileniilor II si III, profesorul universitar dr. Mihai Ristea si profesorul universitar dr. Niculae Feleaga. Cei doi distinsi profesori au avut o contributie decisiva, asumandu-si de fiecare data rolul de „sfatuitori” si au rezonat la fiecare idee sau perspectiva discutata. Profesorii universitari Ionel si Iulia Jianu au materializat „perspectiva” acestei constructii, avand convingerea ca „penelul si cerneala creatiei in contabilitate” trebuie sa-si respecte cursul firesc, dar si speranta de a implini asteptarile celor care vor aprecia, de-a lungul timpurilor viitoare, ideile vehiculate.

Cititorii sunt invitati sa afle perspectiva autorilor privind aplicarea principiilor contabile, sa analizeze dezvoltarile propuse ca raspuns la realitatile economice contemporane si sa accepte rolul explicativ al principiilor in teoria si practica contabila.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat