Contabilitate manageriala. Tehnologii integrative pentru deciziile de afaceri

Contabilitate manageriala. Tehnologii integrative pentru deciziile de afaceri

Autori: Chirata Caraiani, Cornelia Dascalu, Camelia I. Lungu

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-819-4

24,50 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 Cartea CONTABILITATEA MANAGERIALA. TEHNOLOGII INTEGRATIVE PENTRU DECIZIILE DE AFACERI este un model puternic de pedagogie, conceputa pentru a continua standardul de relevanta, acuratete si claritate si la a doua editie. Concentrarea permanenta a autorilor pe aceste trei elemente de baza a condus la rezultate extraordinare.

Eforturile depuse in aceasta carte sunt pentru a ajuta studentii si practicienii sa se raporteze la tehnologii integrative pentru deciziile de afaceri ale entitatilor. Generatii de studenti si practicieni au laudat autorii pentru prietenia si lizibilitatea manualelor academice.

Fiecare capitol se deschide cu Obiectivele de invatare, care ii ajuta pe studenti sa stie la ce trebuie sa se astepte. Conceptele in actiune si Activitatile de cercetare de la sfarsit de capitol permit studentilor si practicienilor sa vada modul in care tehnologiile integrative se aplica deciziilor de afaceri din societate, in afara salii de clasa/unui mediu controlat. Scopul acestei carti include imbogatirea abilitatilor de gandire critica, de comunicare scrisa si orala, precum si a celor interpersonale.

Produse asemanatoare