Contabilitatea verde. Strategii transdisciplinare catre contabilitatea sociala si de mediu. Studii si cercetari

Contabilitatea verde. Strategii transdisciplinare catre contabilitatea sociala si de mediu. Studii si cercetari

Autori: Chirata Caraiani (coord.), Camelia I. Lungu, Cornelia Dascalu, Florian Colceag, Raluca G. Guse

Anul aparitiei: 2010

ISBN: 978-606-505-344-1

17,20 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Pentru a raspunde nevoilor globale, din ce in ce mai multe entitati au inceput sa abordeze, pentru o dezvoltare sustenabila a activitatii, conceptul Triple Bottom Line, care introduce performanta pe cele trei nivele: economic, social si de mediu. Daca ignora aspectele sociale si de mediu, marile corporatii risca sa piarda cote din piata internationala, sa suporte costuri de ecologizare a ariei de activitate, sa aloce sume mari pentru controlul pierderilor si pentru a recastiga increderea stakeholderilor.

Contabilitatea Verde – Strategii transdisciplinare catre Contabilitatea Sociala si de Mediu exploreaza combinarea obiectivelor sociale si de mediu, a conditiilor in care acestea au aparut, a abilitatilor de a provoca confruntari si de a construi orizonturi noi pentru strategii sustenabile, rezultate din necesitatea unei contabilitati orientate spre forme avansate de decizie si responsabilizare.

Lucrarea reprezinta un instrument util destinat atat masteranzilor si doctoranzilor, cadrelor didactice din institutiile de invatamant superior, cat si tuturor specialistilor interesati de acest domeniu. Cititorii vor gasi in carte o serie de studii si cercetari orientate spre Contabilitatea Sociala si de Mediu.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat