Control financiar si expertiza contabila, Editia a doua

Control financiar si expertiza contabila, Editia a doua

Autori: Florinel Marian Sgardea

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0217-3

44,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

In cadrul lucrarii Control financiar si expertiza contabila, autorul Florinel Marian SGARDEA reuseste sa surprinda intr-un mod clar si concis, pe parcursul a 11 capitole, o paleta larga de idei ce vizeaza sfera controlului financiar, respectiv cea a expertizei contabile.

Lucrarea ofera o modalitate originala de abordare a problematicii referitoare la conceptele si practicile specifice controlului financiar, respectiv a expertizei contabile, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. Fara a detalia in mod excesiv valentele informationale ale domeniului analizat, materialul surprinde aspecte variate. Astfel, autorul porneste de la initierea cititorului in domeniul controlului financiar prin prezentarea unor aspecte introductive, pentru ca ulterior sa prezinte diverse dimensiuni pe care controlul financiar le poate avea: control financiar public, control financiar ulterior de gestiune, respectiv control financiar preventiv desfasurat in cadrul entitatilor publice. Sunt surprinse aspecte specifice ce vizeaza acest domeniu, precum: metodologia controlului financiar, declansarea cercetarii administrative pentru stabilirea raspunderii patrimoniale, organizarea si efectuarea inventarierii, organizarea si efectuarea inspectiei fiscale, controlul financiar exercitat de Curtea de Conturi. Nu in ultimul rand, in cadrul acestei lucrari sunt surprinse si aspecte ce vizeaza desfasurarea expertizei in domeniul contabil si fiscal in Romania, precum si relatia existenta intre expertiza contabila si controlul financiar.

Cartea este recomandata publicului avizat care activeaza in domeniul financiar contabil si al controlului activitatilor economice: economisti, controlori financiari, functionari publici, auditori publici si alte categorii de personal avizate.

 

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat