Corporate governance and corporate social responsibility, the pillars of sustainability

Corporate governance and corporate social responsibility, the pillars of sustainability

Autori: Mihaela Dumitrascu

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-876-7

21,90 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 Contabilitatea (mentionata si de Marin Sorescu, ca titlu al uneia dintre poeziile sale), este o lume a cifrelor. Totusi, putem gandi si dincolo de ele. Intr-o lume in continua schimbare consumam resurse, in loc sa incercam sa le castigam. Prin urmare, prezenta lucrare aduce in lumina reflectoarelor conceptele de guvernanta corporativa, responsabilitate sociala si sustenabilitate, care au patruns in viata organizatiilor, in cele mai multe cazuri aducand multiple beneficii, in special pe linia satisfactiei si a atitudinii pozitive a tuturor partilor interesate.

La nivel European, se constientizeaza si se admite importanta standardelor etice si a programelor voluntare de responsabilitate sociala corporativa, a evaluarilor performantelor economice, sociale si de mediu (Albert-Roulhac and Breen, 2005). In Romania, conceptul de responsabilitate sociala este putin aplicat in activitatea organizatiilor.

Cartea este de un real folos atat studentilor, cat si specialistilor, precum si altor parti interesate, oferind o imagine in ceea ce priveste guvernanta corporativa si responsabilitatea sociala, piloni ai sustenabilitatii.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat