Detenta in pregatirea jucatorilor de volei

Detenta in pregatirea jucatorilor de volei

Autori: Cristina Hantau

Anul aparitiei: 2010

ISBN: 978-606-505-325-0

16,80 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Voleiul este una dintre disciplinele sportive cele mai raspandite in lume. Avantul luat in ultimii ani explica interesul tuturor specialistilor domeniului pentru imbunatatirea metodologiei de antrenament a acestei discipline. In acest context, cartea de fata reuseste sa expuna un punct de vedere original privind metodica dezvoltarii detentei, specifica jucatorilor de volei.
Originalitatea acestei lucrari deriva din modul de imbinare a diferitelor metode de dezvoltare a calitatilor motrice de viteza si forta, cu metodele de relaxare ( stretching).
Valoarea practica a acestei lucrari deriva din permanenta raportare la exigentele competitiei, intregul sistem de metode si mijloace propuse subordonandu-se scopului final al antrenamentului, performanta in competitie.
Un alt aspect care iese in evidenta este extraordinara munca de documentare si sinteza privind aspectele teoretice ale calitatii de detenta, fapt relevat de numarul mare de lucrari consultate.
In consecinta, recomandam aceasta lucrare tuturor celor implicati in dezvoltarea acestei discipline sportive, studenti din facultatile de profil, cadre didactice si antrenori, deoarece reprezinta un mod nou de abordare a pregatirii in jocul de volei.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat