Económicas Erasmus. Español para estudiantes Erasmus de Ciencias Económicas

Económicas Erasmus. Español para estudiantes Erasmus de Ciencias Económicas

Autori: Anca Pecican

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0075-9

37,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

  

Lucrarea isi propune sa vina in sprijinul studentilor ce doresc sa isi consolideze si sa isi imbogateasca cunostintele de limba spaniola in vederea participarii la programului de mobilitati Erasmus. Obiectivul fundamental al lucrarii il reprezinta dezvoltarea competentelor de intelegere si exprimare in limba spaniola corespunzatoare nivelului intermediar B 1, potrivit Cadrului European de Referinta pentru Limbi. Prin urmare, activitatile prezente in aceasta lucrare se adreseaza cursantilor care deja poseda un nivel minim de competenta incepator (A2) in limba spaniola.

 

Cele douasprezece unitati care alcatuiesc continutul cursului trateaza teme legate de pregatirea in vederea depasirii cu succes a procesului de selectie a candidaturilor (Intercambio europeo, Me dirijo a Ustedes); viata universitara (Créditos y asignaturas, Convocatoria de exámenes); integrarea in comunitate (Un piso a compartir, Un billete de ida y vuelta); precum si aspecte ce tin de fenomene economice ce vor face obiectul disciplinelor fundamentale pe care studentii le vor alege sa studieze in facultatile economice spaniole (Mercados y compañías, Estrategias de márketing, Comprar y vender). De asemenea, o parte importanta a fiecarei unitati se axeaza pe aprofundarea cunostintelor fundamentale de gramatica spaniola.

 

Fiind destinate in primul rand studiului pe cont propriu, unitatile se completeaza cu un glosar de termeni economici si o sectiune in care se regaseste rezolvarea exercitiilor si a activitatilor de invatare si autoevaluare.

 

Produse asemanatoare