Ergonomie organizațională

Ergonomie organizațională

Autori: Aurel Manolescu, Alecxandrina Deaconu, Cosmin Dobrin (coordonatori)

Anul aparitiei: 2022

ISBN: 978-606-34-0370-5

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 475

72,30 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

Lucrarea trateaza o problematica deosebit de importanta, relativ noua, cu recunoastere internationala, dar, mai ales, cu un viitor cert.

Autorii si-au propus sa puna in evidenta, prin argumente accesibile, conjugate cu rigoarea stiintifica, aspectele esentiale ale ergonomiei organizationale, valorile ei potentiale si, nu in ultimul rand, relevanta acesteia pentru management.
In demersul lor stiintific, ei manifesta convingerea ca succesul, performanta si competitivitatea sustenabila a organizatiilor moderne depind tot mai mult de integrarea ergonomiei in managementul si strategia de afaceri a acestora.
Prin continutul sau, aceasta carte satisface nevoia de informare si formare in domeniul ergonomiei organizationale, si contribuie la umplerea unui gol resimtit in literatura de specialitate din tara noastra, in cadrul careia problematica domeniului este mai putin cunoscuta, insuficient abordata sau diseminata si, uneori, eronat interpretata.
In concordanta cu ceea ce se intampla in comunitatile stiintifice in domeniul ergonomiei pe plan intern si international, lucrarea si-a propus totodata sa valorizeze preocuparile noastre si, mai ales, teoriile si bunele practici existente, precum si experientele dobandite, incercand sa fie cat mai ancorata in preocuparile, exigentele si tendintele actuale pe plan mondial.
In egala masura a fost valorificata experienta pozitiva a Scolii romanesti in domeniul ergonomiei, a ctitorilor recunoscuti de Scoala ergonomica.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat