Efectele inteligentei emotionale asupra satisfactiei in invatamantul superior

Efectele inteligentei emotionale asupra satisfactiei in invatamantul superior

Autori: Monica Triculescu

Anul aparitiei: 2022

ISBN: 978-606-34-0406-1

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 200

43,60 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

  

Scopul lucrarii este investigarea posibilelor relatii dintre inteligenta emotionala si conceptul de satisfactie in munca, valorificand opiniile cunoscute pana in prezent, si adaugand valoare suplimentara.

Astfel, in prima parte se regasesc conceptul de inteligenta umana, cel de inteligenta emotionala si cele mai cunoscute modele de inteligenta emotionala si de masurare a acesteia, apoi sunt analizate modelele de satisfactie in munca si metodele de masurare a satisfactiei in munca.

Este prezentata dezvoltarea sistemului de invatamant superior din Romania, este analizata structura invatamantului actual din Romania si din alte tari din Europa, in special a invatamantului superior.

Interactiunea student-profesor este valorificata de trasaturile si emotiile pe baza carora se construiesc schimburile de informatii. Pe parcursul cercetarii bibliografice au fost consultate mai multe studii ce evidentiaza pe de o parte corelatii intre inteligenta emotionala si satisfactia profesionala, iar pe de alta parte relatia dintre inteligenta emotionala si performanta in procesele de invatare/educatie.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat