Environnement europeen d´affaires

Environnement europeen d´affaires

Autori: Violeta Mihaela Dinca

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-802-6

21,40 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea este destinata studentilor din anul trei, sectia Franceza la facultatea de Administrarea Afacerilor, in limbi straine pentru a intelege procesul de integrare si armonizare europeana si a evalua influenta evolutiei societatii europene asupra mediului de afaceri.

In primele trei capitole ale volumului sunt abordate teme referitoare la istoricul institutiilor europene si statutul acestora, precum si la statele membre. Se insista pe termenii noi specifici disciplinei, care datorita exemplificarilor pot fi usor de inteles de publicul cititor.

Capitolele patru si cinci prezinta cunostinte privind politicile in diverse domenii din cadrul Uniunii Europene precum si elemente de geografie umana, administrativa si economica. Gratie bogatiei informatiilor, dar si datorita includerii datelor statistice, hartilor, continutul manualului este adecvat nivelului de studii licenta - an terminal.

Ultimele doua capitole cuprind aspecte esentiale ale economiei, populatiei si societatii Uniunii Europene, acoperind astfel programa de studiu dar adaugand si informatii menite sa stimuleze interesul cititorilor pentru lectura in domeniul tratat.

La sfarsitul fiecarui capitol exista un set de intrebari de tip grila menite sa testeze notiunile parcurse si sa faciliteze procesul de invatare.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat