European Union Law. Lecture notes

European Union Law. Lecture notes

Autori: Ovidiu Ioan Dumitru, Andreea Stoican

Anul aparitiei: 2020

ISBN: 978-606-34-0340-8

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 164

22,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul ase.ro.

 

Lucrarea intitulata „European Union Law. Lecture notes” isi propune sa ofere studentilor, dar si profesionistilor care lucreaza in domeniul afacerilor si nu numai, o imagine a rolului, organizarii si legislatiei Uniunii Europene. Ca stat membru al Uniunii Europene din 2007, Romania trebuie sa respecte constant legislatia Uniunii Europene, la fel si cetatenii romani, dar si oamenii de afaceri straini care doresc sa investeasca pe piata romaneasca.

Abordarea folosita in prezentarea Uniunii Europene este tratata nu numai teoretic, ci si istoric, prin intelegerea necesitatii crearii sale, cat si din punct de vedere practic, fiind prezentate si multiple exemple din jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene.

Notele de curs au ca scop intelegerea si dezvoltarea atat a dreptului institutional al Uniunii Europene, cat si al dreptului sau material, respectiv principiile, rolul si impactul legislatiei Uniunii Europene in oricare dintre statele sale membre.

Produse asemanatoare