Exercitii privind tehnicile computationale: introducere

Exercitii privind tehnicile computationale: introducere

Autori: Radu Serban (coord.), Ovidiu Veghes, Silvia Spataru

Anul aparitiei: 2009

ISBN: 978-606-505-208-6

40,40 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Tehnicile computationale sunt folosite în informatica, în economie si în matematica; indiferent de domeniul de aplicabilitate, tehnicile computationale presupun ca suntem capabili sa controlam eficienta si utilitatea procesarii informatiei.
Tehnicile computationale pot fi clasificate în: digitale sau analogice, secventiale, paralele sau concurente, batch sau interactive, numerice sau simbolice, calculatorii de rationament sau de recunoastere, de evaluare a unei realitati în conditii certe, de risc sau de incertitudine.
Prezenta lucrare s-a elaborat în stransa concordanta cu programele analitice ale disciplinelor – din anul I si II – de matematica cu aplicatii în economie ale facultatilor din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.
Lucrarea cuprinde atat exercitii rezolvate, cat si o lista de exercitii propuse. Culegerea de probleme de matematica se adreseaza tuturor studentilor din facultatile Academiei de Studii Economice din Bucuresti, în general studentilor economisti si este utila tuturor celor ce au preocupari în modelarea matematica a fenomenelor economice.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat