Finances d'entreprise

Finances d'entreprise

Autori: Dalina Dumitrescu, Paula Lazar

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-097-6

28,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

Aceasta carte, destinata studentilor din ciclul de licenta si liderilor de afaceri fara o pregatire speciala in finante, este un repertoriu de modele clasice si moderne de analiza financiara, de gestiune financiara si de planificare.
Lucrarea este impartita in opt capitole, corespunzand celor mai importanti piloni ai gestiunii financiare a intreprinderii. Autorii au urmarit doua obiective: initierea studentilor economisti in aspectele practice ale metodelor moderne de gestiune financiara a intreprinderii si oferirea unui instrument complementar pregatirii si experientei de baza a liderilor intreprinderilor non-financiare, care sunt confruntati, zi de zi, cu decizii cu implicatii financiare. In legatura cu primul scop, accentul a fost pus pe logica problemelor fundamentale ale activitatii financiare a intreprinderii: in loc de o descriere detaliata, aceasta carte este operationala, conducand spre formularea unor solutii si adoptarea deciziilor financiare. Cele mai importante aspecte practice ale gestiunii financiare a intreprinderii sunt reprezentate prin aplicatii si propuneri de studii de caz.
Cartea este un ghid pentru pregatirea in timpul semestrului pentru cursul „Gestiunea financiara a intreprinderii”, din cadrul Facultatii pentru Administrarea Afacerilor, Sectia cu predare in Limba Franceza.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat