Finantele institutiilor publice. Sinteze, aplicatii

Finantele institutiilor publice. Sinteze, aplicatii

Autori: Costantin Roman, Roxana Narcisa Mosteanu

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-610-7

43,10 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 Lucrarea  Finantele institutiilor publice. Sinteze, aplicatii trateaza intr-o logica aparte problematica deosebit de complexa a entitatilor publice. Logic, sunt prezentate structurile administrative din Romania, rolul, locul si functiile acestora potrivit referentialelor nationale si internationale. Ca instrumente utilizate în gestiunea miscarilor de valori din cadrul entitatilor publice sunt prezentate actele administrative, trasaturile si caracteristicile acestora cu prezentarea unor studii aplicative asupra unor contracte administrative de achizitii publice, concesiuni, leasing etc.

In lucrare se regasesc, de asemenea, abordari de ultima ora privind controlul si auditul financiar al institutiilor publice.

Lucrarea Finantele institutiilor publice. Sinteze, aplicatii se adreseaza specialistilor din administratia publica, studentilor si absolventilor care urmeaza diverse cursuri postuniversitare, de masterat si doctorat.

Utilizând Standardele internationale de contabilitate si raportare financiara elaborate pentru sectorul public, lucrarea aduce importante clarificari in plan teoretic si aplicativ in domeniul finantelor si contabilitatii entitatilor publice.  

Produse asemanatoare