Fundamentele stiintei marfurilor

Fundamentele stiintei marfurilor

Autori: Dinu Vasile (coordonator), Schileru Ion, Atanase Anca, Negrea Mihai, Diaconescu Ion

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-051-8

21,20 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Autorii lucrarii – cadre didactice la Academia de Studii Economice din Bucuresti – sunt personalitati stiintifice de larga recunoastere, posesori ai unei bogate experiente in domeniul cercetarii si practicii economice si ai unei expertize remarcabile in lumea marfurilor si in domeniul calitatii.
Pragmatica prin excelenta, stiinta marfurilor asigura nu doar cunostintele despre marfuri, ci stabileste si relatiile dintre nevoile umane si lumea acestora, intr-o varietate de ipostaze, urmand sa le aduca, fara nicio indoiala, sub semnul rationalitatii.
Ca atare, pe masura ce omenirea devine tot mai constienta de interdependenta dintre lumea marfurilor, om si mediu, este tot mai importanta abordarea sistemica a acesteia, pe intreaga traiectorie, de la productie la consum, luand in consideratie si exigentele actuale privind protectia consumatorilor si a mediului.
Lucrarea de fata cuprinde o suita de probleme de mare importanta si actualitate, cu ancorare in stiinte ale naturii si social-economice consacrate, de unde sunt preluate elemente aplicative specifice, care constituie fundamentele studiului grupelor de marfuri.
Cartea se adreseaza studentilor Facultatii de Comert, in special, si ai facultatilor economice, in general, fiind utila si altor specializari, ca si specialistilor din comert si din variatele domenii ale practicii.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat