Futsal

Futsal

Autori: Catalin Octavian Manescu

Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-505-676-3

24,20 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

Cartea isi propune sa prezinte aproape totul despre futsal, unul dintre cele mai indragite si practicate sporturi, atat la nivel international, unde in mai mult de 150 de tari este practicat la diferite nivele de organizare, dar si la nivel national, unde exista o multime de competitii oficiale, sub egida Federatiei Romane de Fotbal, dar si la nivel scolar (Cupa Liceelor) sau universitar (Campionatele Nationale Universitare, Gaudeamus etc.).
Originile si istoria jocului de futsal, competitiile si diferentele semnificative dintre futsal si fotbal, sunt incluse in primul capitol al cartii.
Capitolul al doilea, ce contine notiunile de regulament ale jocului, are o insemnatate aparte pentru orice iubitor, practicant sau antrenor de futsal.
Caracteristicile si calitatile necesare jucatorilor, abilitatile speciale ale portarului, rolul antrenorului in ceea ce priveste pregatirea tehnico-tactica, fizica si psihologica a echipei, dar si calitatile de manager ale acestuia, toate ocupa capitole importante din lucrare.
Metodele si mijloacele de antrenament reprezinta partea fundamentala a acestei carti, iar notiunile prezentate sunt extrem de valoroase atat prin modul de prezentare, dar, mai ales, prin succesiunea lor; trecerea prin zeci de scheme, de la cele mai usoare, la altele complexe, reprezinta puncte de reper importante pentru toti antrenorii sau specialistii din domeniu.

Produse asemanatoare