Gestiunea financiara a intreprinderii. Note de curs si aplicatii

Gestiunea financiara a intreprinderii. Note de curs si aplicatii

Autori: Radu Stroe

Anul aparitiei: 2004

ISBN: 973-594-463-4

8,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea este de un real folos in studiul finantelor unei firme, incepand de la problematica finantarii pe termen scurt, mediu si lung a activitatii, continuand cu analiza financiara a bilantului si incheind cu predictia financiara pe termen scurt si lung (dupa caz), precum si cu problematica evaluarii firmei. Pentru expunerea tematicii a fost aleasa solutia prezentarii schematice si insistenta pe conexiunile cantitative.
Pentru fixarea cunostintelor teoretice sunt propuse peste 100 de aplicatii. Raspunsurile le gasiti intr-o sectiune aparte. Autorul recomanda ca studentul sa-si motiveze raspunsul cautand argumentarea acestuia in curs. Pentru aplicatiile numerice (probleme numerice, ministudii de caz) gasiti solutia corecta in sectiunea de raspunsuri, precum si rezolvarea numerica propriu-zisa, inclusiv cu reamintirea relatiilor de calcul si a motivarii, acolo unde este cazul, a normalitatii/ favorabilitatii valorii indicatorului calculat.
Aceasta lucrare este destinata tuturor celor care studiaza gestiunea financiara a intreprinderii sau finantele societatilor comerciale.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat