Inainte si dupa scoala. Interviuri motivationale de cariera

Inainte si dupa scoala. Interviuri motivationale de cariera

Autori: Nataliea Albu

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-898-9

15,80 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Autoarea ne prezinta povesti de viata si de cariera, avand ca eroi: economisti, artisti, analisti, finantisti, IT-isti specialisti in comunicare, marketing, PR, traineri, speakeri, profesori, ingineri etc. Oameni care si-au construit cariere in Romania sau in plan international povestesc despre viata lor: despre alegerile pe care le-au facut in momente de cotitura, dar si in fiecare zi; despre batalii castigate si infrangeri asumate; despre lucrurile esentiale care au contribuit la povestea lor; despre cum si-au construit „brandul personal”; despre asteptarile, obiectivele si strategiile lor.

 

In cariera, ca si in viata, nu exista retete pentru succes universal valabile. Dar, fara vreo intentie explicita in acest sens, fiecare erou al cartii poate fi un model pentru „tinerii din ziua de azi” plini de intrebari; fiecare poveste contine seminte de intelepciune, lectii de viata si recomandari pentru cariera care pot inlocui lipsa de experienta a studentilor in piata muncii si in „scoala vietii”.

 

 

La finalul interviurilor, autoarea a facut un rezumat al competentelor care pot duce la succes si a lansat o provocare cititorilor: sa raspunda si ei la intrebarile interviului.

Produse asemanatoare