Informatica de Gestiune. Calcul tabelar si analiza datelor in Excel

Informatica de Gestiune. Calcul tabelar si analiza datelor in Excel

Autori: Marinela Vrincianu (coord.), Liana-Elena Anica-Popa, Ionut-Florin Anica-Popa, Iuliana Feleaga

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0445-0

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 267

58,20 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Lucrarea „Informatica de Gestiune. Calcul tabelar si analiza datelor in Excel” ofera o introducere in caracteristicile de stocare, organizare, manipulare si analiza a datelor ale celui mai popular procesor de tabele, Microsoft Excel.

Astfel, cititorul dobandeste abilitati esentiale pentru o abordare cuprinzatoare si complexa a unui proces economic, cu accent pe diversele contexte in care acestea pot fi aplicate. Sunt tratate elementele de baza necesare crearii, manipularii, protejarii si formatarii foilor de calcul, precum si operatiuni complexe de calcul folosind functii predefinite, exploatarea bazelor  de date si interogarea acestora. Este prezentat, de asemenea, un set de instrumente pentru vizualizarea datelor si asistarea deciziilor.

Autorii au scris aceasta lucrare pentru a-i sprijini pe studentii care utilizeaza acest software in disciplinele studiate. Cartea este o resursa de invatare utila pentru incepatori, de care pot beneficia si utilizatorii de nivel mediu sau avansat care doresc sa-si actualizeze si sa-si imbunatateasca abilitatile in procesarea si analiza datelor economice cu ajutorul programului Microsoft Excel.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat