Integrarea tehnologiilor Web cu bazele de date relational-obiectuale in contextul noii economii

Integrarea tehnologiilor Web cu bazele de date relational-obiectuale in contextul noii economii

Autori: Iuliana Botha

Anul aparitiei: 2014

ISBN: 978-606-505-791-3

27,30 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 Lucrarea realizeaza o prezentare detaliata a celor mai importante concepte, standarde, tehnologii si ofera solutii pentru dezvoltarea de aplicatii cu baze de date relational-obiectuale, pentru integrarea datelor si aplicatiilor, precum si pentru transformarea datelor XML in componente ale bazei de date, luand in calcul caracteristicile noii economii.

 
Continutul este unitar, dar structurat pe cinci capitole, fiecare punctand probleme complexe, dar constituind si o premisa pentru dezvoltarea urmatoarelor capitole. Sunt abordate fundamente teoretice, arhitecturi, modele, solutii si strategii pentru sprijinirea activitatilor pentru dezvoltarea sistemelor informatice cu baze de date relational-obiectuale, integrate cu tehnologii Web.
 
Cartea este rezultatul cercetarilor aflate la interferenta dintre mai multe domenii: economie, informatica, energetica. Datorita claritatii expunerii si stilului accesibil, lucrarea este utila studentilor din ciclurile de licenta si de masterat, precum si specialistilor din domeniile abordate, preocupati de imbunatatirea activitatii prin utilizarea celor mai recente tendinte din domeniul IT&C.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat