Introduction to databases (Baze de date – elemente introductive)

Introduction to databases (Baze de date – elemente introductive)

Autori: Anda Belciu

Anul aparitiei: 2016

ISBN: 978-606-34-0107-7

15,10 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

  

Aceasta carte isi propune sa ofere exemple teoretice si practice pentru utilizatori, necesare pentru dezvoltarea si utilizarea aplicatiilor cu baze de date. Un sistem de baze de date se integreaza si interfereaza cu tehnologii multiple. Prin urmare, utilizatorul trebuie sa cunoasca setul obligatoriu minim de concepte conexe si abordarea practica a acestora.

In aceasta lucrare, conceptele teoretice sunt exemplificate in SQL, folosind sintaxa Oracle. La sfarsitul fiecarui capitol, sunt prezente teste teoretice si practice (SQL). De asemenea, fiecare capitol are la sfarsit un rezumat, note bibliografice si cuvintele cheie folosite. Lucrarea contine cateva anexe comparative.

Introduction to Databases, scrisa in limba engleza, este utila in dezvoltarea aplicatiilor cu baze de date relationale si este potrivita atat pentru specialistii din informatica, pentru acumularea de concepte si metode de lucru, cat si studentilor, pentru invatare sistematica si evaluare.

Capitolele principale sunt: Teoria bazelor de date, Organizarea datelor in memoria externa, Baze de date relationale, Limbajul relational SQL, Metodologia de realizare a bazelor de date, Introducere in bazele de date orientate-obiect, Indexarea si Managementul clusterelor in bazele de date relationale.

 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat