Istoria Bibliotecii Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Istoria Bibliotecii Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Autori: Paul Croitoru

Anul aparitiei: 2013

ISBN: 978-606-505-646-6

75,80 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Istoria Bibliotecii Academiei de Studii Economice din Bucuresti este o lucrare monografica dedicata aniversarii a 100 de ani de la infiintarea Bibliotecii ASE. Destinul bibliotecii se impleteste, incepand din anul 1913, cu cel al institutiei tutelare, Academia de Inalte Studii Comerciale si Industriale, ulterior Academia de Studii Economice.
 
Aceasta lucrare reprezinta atat o contributie stiintifica la istoria bibliotecilor romanesti, cat si o modalitate de a face cunoscuta Biblioteca ASE utilizatorilor, autoritatilor, altor institutii. Monografia cuprinde istoricul bibliotecii, reliefeaza evolutia acesteia, realizarile ei, prezinta evolutia structurii organizatorice, a colectiilor, a resurselor umane, dar si a publicatiilor de specialitate ale bibliotecii.
            Volumul jubiliar ilustreaza eforturile si profesionalismul inaintasilor nostri, fiind un simbol al recunostintei si aprecierii muncii lor, acum, la implinirea unui secol de existenta a Academiei si, totodata, a Bibliotecii ASE.
            Valorificarea memoriei culturale a bibliotecii se realizeaza in paginile monografiei si prin intermediul unui bogat material vizual.

Produse asemanatoare