Jocul de volei in lectia de educatie fizica din invatamantul superior

Jocul de volei in lectia de educatie fizica din invatamantul superior

Autori: Cristina Hantau

Anul aparitiei: 2015

ISBN: 978-606-505-904-7

31,20 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Cartea se adreseaza tuturor celor care doresc sa patrunda in domeniul voleiului ca sport de masa, dar si ca varianta de compensare a activitatii predominant intelectuale, dar si sedentare a studentilor din Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Prezenta lucrare poate fi de ajutor atat celor care au mai practicat acest sport, dar si celor neinitiati in tehnica jocului de volei, prin multitudinea de exercitii prezentate pentru invatarea tuturor elementelor si a procedeelor tehnice care formeaza voleiul.

Se prezinta date istorice cu privire la aparitia si dezvoltarea voleiului, precum si informatii despre evolutia si raspandirea lui la nivel global si continental. Este o lucrare care se refera la particularitatile predarii si deprinderii jocului de volei in invatamantul superior, urmarind eficientizarea efortului in lectiile de educatie fizica, dar si practicarea independenta a acestui frumos sport.

 

Autoarea prezinta si notiunile de terminologie si regulament (teren, jucatori, arbitri, mingea de joc) necesare studentilor in cadrul orelor, dar si celor care doresc sa practice independent acest sport. Cartea contine descrieri amanuntite ale procedeelor tehnice, insotite de desene si kinograme, dand astfel o imagine completa asupra sistemelor de joc, facilitand intelegerea explicatiilor si adaptandu-le la nivelul de interes al cititorilor.

Produse asemanatoare