MANAGEMENT AND ECONOMICS REVIEW

MANAGEMENT AND ECONOMICS REVIEW

http://www.mer.ase.ro

ISSN: 2501-885X online, ISSN-L 2501-885X

Periodicitate trianuala

MANAGEMENT AND ECONOMICS REVIEW este o revista a Facultatii de Management, publicata de trei ori pe an (februarie, iunie si octombrie) in format on-line.

Revista apare sub egida Societatii Academice de Management din Romania (SAMRO) si urmareste promovarea cercetarii stiintifice in domeniul managementului si al economiei, diseminarea de noi cunostinte, stimularea gandirii critice a cititorilor.

Articolele și studiile inovative empirice, teoretice publicate folosesc abordări cantitative sau calitative, axate pe o gama larga de subiecte legate de stiinta si practica din domeniile mentionate.

MANAGEMENT AND ECONOMICS REVIEW a fost lansata in martie 2016 si continua activitatea fostei reviste Economia. Seria Management (fondata in 1998).

Revista este indexata si listata in urmatoarele baze de date: Cabell's Directory of Publishing Opportunities, RePEc (EconPapers, IDEAS, Socionet), EBSCO, EconLit, ErihPlus, CEEOL.

 

Redactor-sef

Carmen Nadia CIOCOIU

Centrul de Cercetare Managementul Afacerilor prin Proiecte, Facultatea de Management, Academia de Studii Economice din București