Macroeconomie avansata. Teorie si aplicatii

Macroeconomie avansata. Teorie si aplicatii

Autori: Stelian Stancu

Anul aparitiei: 2012

ISBN: 978-606-505-536-0

32,50 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

Lucrarea de fata se distinge de celelalte materiale purtand titulatura de Macroeconomie, prin faptul ca abordarea sa se axeaza cu predilectie pe prezentarea, intr-un mod personal, a unor aspecte de referinta in domeniu.
Totodata, scopul principal al analizei avansate la nivel macroeconomic este acela de a asigura o mai buna intelegere a structurii si mecanismelor la nivelul economiei nationale, printr-o abordare in profunzime a acestora din urma.
Astfel, se vor prezenta: comportamentele celor doi agenti economici importanti (firma /gospodaria) si banca; aspectele fundamentale de luat in considerare in analiza la nivel macroeconomic; modelele economico-matematice de analiza a unei economii deschise mici; ajustarea si stabilizarea dinamica a echilibrului la nivel macroeconomic, din perspectiva economico-matematica.
Nu in ultimul rand, lucrarea mai contine un capitol distinct, Aplicatii propuse, ce are menirea de a ajuta la o intelegere si o fixare mai eficienta a notiunilor prezentate de-a lungul primelor noua capitole.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat