Management operational. Studii de caz si teste grila

Management operational. Studii de caz si teste grila

Autori: George Moldoveanu, Cosmin Dobrin, Adriana Dima, Ruxandra Boghian, Corina Aurora Barbu

Anul aparitiei: 2023

ISBN: 978-606-34-0453-5

Format: 17/24 cm

Numar pagini: 224

28,30 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

La achizitia acestei carti de pe site-ul Editurii ASE se va aplica un discount de 16% pentru toti cei care au conturi de site cu adrese de e-mail din domeniul @ase.ro.

 

Managementul operational constituie un factor major in imbunatatirea si productivitatea afacerilor, furnizand solutii pentru ca organizatiile sa isi atinga obiectivele cu un efort minim.

Aceasta carte a fost conceputa cu scopul de a prezenta si de a face cunoscute implicatiile globale ale lanturilor de aprovizionare, precum si felul in care se pot lua decizii intr-un mediu dinamic. Sunt prezentate sistematic studii de caz actuale, aplicatii si teste grila care sa faciliteze dezvoltarea gandirii critice a cititorilor si acumularea de noi cunostinte in domeniul managementului operational. Majoritatea cazurilor ilustreaza mecanisme de piata institutionalizata. Pe baza acestora, se pot face referiri la starea unor fenomene si procese din firmele/organizatiile romanesti mici, mijlocii sau mari. De asemenea, aplicatiile si intrebarile grila, care completeaza studiile de caz, dezvolta, la nivel practic, cunostintele teoretice de management operational si asigura formarea deprinderilor pentru intensificarea activitatii din cadrul organizatiilor.

Volumul constituie un suport pentru aprofundarea disciplinei Management Operational de la ciclul de licenta al facultatilor cu specializarea Management, insa nivelul cartii este accesibil si publicului larg care isi doreste sa cerceteze noile provocari in domeniu.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat