Managementul investitiilor in active financiare utilizand analiza tehnica  Grafice, trenduri, indicatori, formatiuni grafice, program in Excel de realizare a diverselor grafice si indici

Managementul investitiilor in active financiare utilizand analiza tehnica Grafice, trenduri, indicatori, formatiuni grafice, program in Excel de realizare a diverselor grafice si indici

Autori: Maria Caracota Dimitriu, Vlad Toma

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-973-594-968-6

17,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea “Managementul investitiilor in active financiare, utilizand analiza tehnica”, scrisa de d-na prof. univ. dr. Maria Caracota Dimitriu si de dl doctorand Vlad Toma, constituie un instrument esential pentru invatarea si pentru aplicarea analizei tehnice in luarea deciziilor referitoare la achizitiile si vanzarile de actiuni.
Autorii prezinta, intr-o forma accesibila, coerenta, atractiva si bine structurata, teoriile si indicatorii cu privire la tipurile de investitori, masurarea activitatii de piata, intocmirea graficelor, explicitarea si interpretarea acestora; urmeaza definirea, prezentarea si realizarea trendurilor si a unor formatiuni grafice interesante si elocvente.
Ca suport al acestei lucrari, autorii au realizat un soft Excel, prezentat in anexe, care ilustreaza functionarea programului de analiza tehnica. “Paginile cele mai importante sunt cele care reprezinta graficele propriu-zise, precum si explicatiile necesare fiecarui grafic (formule de calcul, definitiile graficelor si interpretarea lor cu exemple).”
Prin stilul precis si in acelasi timp colocvial, cartea ofera ocazia dobandirii, intr-un mod placut si rapid, a unor informatii utile si eficiente, atat pentru studenti, cat si pentru potentialii investitori.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat