Managementul proiectelor de dezvoltare software

Managementul proiectelor de dezvoltare software

Autori: Iulian Intorsureanu

Anul aparitiei: 2007

ISBN: 978-973-594-982-2

26,10 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Managementul proiectelor este un domeniu de actualitate in contextul economic actual. Desfasurarea activitatilor economice sub forma proiectelor ofera premisele unei scurtari a timpului de realizare a produselor, in timp ce costurile aferente pot fi mai clar identificate si tinute sub control.
Activitatea de realizare a produselor software este prin excelenta orientata pe proiecte. Autorul cartii ofera o riguroasa si succinta abordare a temei mentionate.
Lucrarea incepe cu managementul proiectelor-vedere de ansamblu, detaliaza asupra tehnicilor de planificare calendaristica, dezvolta, nu in ultimul rand, particularitatile managementului proiectelor de dezvoltare software si cele mai reprezentative metodologii de dezvoltare software, orientate pe componente.

Prin tematica prezentata, autorul se adreseaza atat specialistilor din domeniul dezvoltarii software, cat si specialistilor in managementul proiectelor, care doresc sa cunoasca elemente particulare ale proiectelor software si implicatiile acestora pentru activitatea lor.
 

Produse asemanatoare