Metodologii orientate pe obiecte utilizate in proiectarea sistemelor informatice

Metodologii orientate pe obiecte utilizate in proiectarea sistemelor informatice

Autori: Gabriel Cozgarea

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0172-5

21,70 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

 

Proiectarea orientata pe obiecte s-a impus datorita evolutiei continue a metodologiilor destinate dezvoltarii sistemelor informatice complexe.

In cele opt capitole ale lucrarii sunt tratate conceptele paradigmei obiectuale, metodologiile OMT (Object Modeling Technique), Booch, OOSE (Object-Oriented Software Engineering), Limbajul Unificat de Modelare (UML), modelarea proceselor de afaceri (BPMN), precum si Rational Unified Process (RUP). Tehnicile si conceptele prezentate si exemplificate, pe parcusul capitolelor, asigura cadrul necesar analizei si proiectarii sistemelor informatice din orice domeniu de activitate. De asemenea, sunt oferite si solutii concrete de implementare ale elementelor de modelare atat in limbajul de programare VisualBasic.NET, cat si in modelul relational, ca suport al persistentei obiectelor.

Lucrarea se adreseaza mai ales specialistilor in proiectarea si implementarea sistemelor informatice, dar si studentilor de la facultatile de profil sau tuturor celor interesati de acest domeniu.

Produse asemanatoare