Operatiuni de comert exterior /Aplicatii /Studii de caz

Operatiuni de comert exterior /Aplicatii /Studii de caz

Autori: Mihaela Gabriela Belu

Anul aparitiei: 2008

ISBN: 978-606-505-056-3

30,40 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Lucrarea se adreseaza studentilor de la Facultatile de Relatii Economice Internationale, Comert si Finante, fiind destinata orelor de seminar de la disciplinele de Negociere comerciala internationala si Tehnica operatiunilor de comert exterior.
Prima parte a lucrarii – cuprinzand trei capitole – contine aplicatii si studii de caz legate de temele de prospectare a pietelor externe, negociere comerciala internationala si contractare comerciala internationala.
Partea a doua a lucrarii – urmatoarele cinci capitole – cuprinde aplicatii si studii de caz din tematica activitatilor de logistica internationala, plati si finantari internationale. Ultimul capitol prezinta principalele documente utilizate in practica de comert exterior.
Manualul se incheie cu un capitol ce contine trei studii de caz de sinteza, cu probleme si intrebari referitoare la alegerea modalitatii de export, selectarea pietelor externe, practica negocierilor comerciale internationale, contractarea comerciala internationala si derularea operatiunilor de export-import.
 

Produse asemanatoare