Politica de confidentialitate
-          Clientul completeaza datele in zona de inregistrare; CNP-ul clientului este necesar din doua considerente: el va aparea pe factura fiscala eliberata pentru carte si este solicitat de asemenea de Posta Romana pentru serviciul de plata ramburs. Datele personale ale clientilor sunt pastrate in siguranta si cei care le prelucreaza fac angajamente scrise de confidentialitate. La solicitarea dvs. de la adresa de email inscrisa pe site, aceste date vor fi sterse din baza noastra de date. Ele pot fi modificate (actualizate) de dvs. oricand prin accesarea contului creat pe baza de user si parola. De completarea corecta si completa a datelor personale solicitate la inregistrare depinde expedierea coletului.
-          Dupa completarea datelor de catre client, el se va inregistra. Pentru a lansa efectiv o comanda, este necesar ca el sa bifeze o casuta prin care isi da acordul ca datele sa fie preluate si prelucrate in vederea expedierii comenzii. Aceste date nu sunt si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele legate de expediere. Prin bifarea casutei clientul isi da acordul explicit dupa cum urmeaza: “In conformitate cu dispozitiile art. 8(1) lit. a) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, sunt de acord ca datele cu caracter personal inregistrate de mine pe acest site sa fie prelucrate de Academia de Studii Economice din Bucuresti si de partenerii contractuali ai institutiei implicati in expedierea coletului/coletelor care va/vor contine comanda mea. Iau act de faptul ca în baza dispozitiilor art.13, 14 si 15 din Legea 677/2001 am dreptul de acces, interventie si opozitie asupra acestor date personale, formulând o cerere scrisa expediata de pe adresa de email cu care m-am inregistrat pe site catre adresa de email a Editurii ASE: editura@ase.ro
-          Completarea datelor personale si inregistrarea ca membru se poate face si dupa alegerea cartilor si plasarea acestora in cos.