Principles of Services Marketing

Principles of Services Marketing

Autori: Iuliana Cetina, Violeta Radulescu

Anul aparitiei: 2016

ISBN: 978-606-34-0138-1

15,30 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

 

Lucrarea isi propune o trecere in revista a continutului, caracteristicilor si tipologiei serviciilor, modalitate prin care se permite delimitarea marketingului serviciilor de cel al bunurilor materiale. Apoi, pornind de la importanta calitatii in servicii, sunt abordate elementele definitorii ale calitatii serviciilor, deosebirile de conceptualizare in cazul serviciilor si al bunurilor materiale, metodele de evaluare a calitatii serviciului prestat si cauzele unor servicii de slaba calitate. In capitolele urmatoare, sunt prezentate strategiile de marketing pentru echilibrarea cererii  si ofertei, criteriile si etapele de segmentare a pietei serviciilor, precum si comportamentul consumatorului de servicii.

Un loc aparte in cuprinsul cartii il ocupa mixul de marketing in servicii, cu cele cinci componente: politica de produs, pret, distributie, comunicare si personal.

Adresandu-se atat mediilor universitare, cat si practicienilor din domeniul serviciilor, cartea de fata apare ca un instrument deosebit de util, care atrage atentia asupra importantei marketingului in sectorul tertiar.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat