Procesarea produselor agricole. Lucrari aplicative

Procesarea produselor agricole. Lucrari aplicative

Autori: Dan Boboc, Georgiana Raluca Ladaru, Luxita Rasnoveanu, Mariana Carmen Burtea, Cristian Teodor, Maria Claudia Diaconeasa

Anul aparitiei: 2017

ISBN: 978-606-34-0219-7

19,00 lei In stoc: DA
Livrare prin Posta Romana

 

Lucrarea de fata a fost elaborata cu scopul de a ajuta studentii sa elaboreze si sa utilizeze tehnologiile de productie pentru agricultura durabila si sa defineasca principiille si metodele de apreciere a calitatii produselor agricole. Prin intermediul acesteia, ei au prilejul sa efectueze o serie de evaluari, care le vor fi de folos ca viitori specialisti.

Cunoasterea legislatiei in domeniul calitatii produselor agro-alimentare, participarea la expunerea unor concepte de inalt nivel teoretic si practic in domeniul agricol si la activitati de cercetare ii va ajuta sa constientizeze necesitatea protectiei mediului inconjurator, pentru a evita poluarea biosferei si pentru a dezvolta conceptia de producere de hrana sanatoasa pentru om si animale.

Cunoasterea compozitiei chimice a produselor vegetale si animale cu ajutorul unor metode chimice si fizico-chimice de analiza este utila viitorilor specialisti, pentru aprecierea oportunitatii si eficientei de valorificare a acestora in industria alimentara, farmaceutica, in medicina si cosmetica, dar si pentru imbunatatirea calitatii produselor agricole.

 

De asemenea, prezenta lucrare contribuie la educarea consumatorului de produse agroalimentare, prin evidentierea elementelor acestora de compozitie, de calitate, de ambalare, etichetare, depozitare si chiar de consum. Toate acestea pot ajuta la formarea unui consumator responsabil de propria sa sanatate si la reducerea posibilitatilor de introducere a unor produse slab calitative si potential daunatoare pe piata.

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat