Programarea calculatoarelor. Aplicatii

Programarea calculatoarelor. Aplicatii

Autori: Cristian Uscatu, Marius Popa, Lorena Batagan, Catalin Silvestru

Anul aparitiei: 2012

ISBN: 978-606-505-538-4

22,80 lei In stoc: NU
Livrare prin Posta Romana

Cartea reprezinta un instrument de studiu in domeniul programarii calculatoarelor, util atat pentru studiul individual, cat si pentru activitatea din timpul seminariilor.

Lucrarea reprezinta o bogata culegere de probleme rezolvate si propuse, care ilustreaza tehnicile si notiunile studiate in cadrul disciplinelor ALGORITMI IN PROGRAMARE si PROGRAMAREA CALCULATOARELOR din planul de invatamant al Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti. Problemele sint grupate in capitole, conform structurii programelor analitice, permitind o abordare treptata a materiei, de la notiunile simple la cele avansate. Problemele propuse la finalul fiecarui subcapitol/ capitol permit testarea individuala a cunostintelor si deprinderilor acumulate; unele din ele constituie probleme noi, in timp ce altele propun gasirea/implementarea unor imbunatatiri ale solutiilor descrise.

Culegerea de probleme este destinata in primul rind studentilor din anul al doilea  al Facultatii de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica, dar si altor categorii de specialisti interesate de studierea notiunilor si tehnicilor de programare a calculatoarelor.
 

Produse asemanatoare

Altii au mai cumparat