ADMINISTRATIE SI MANAGEMENT PUBLIC

ADMINISTRATIE SI MANAGEMENT PUBLIC

http://www.ramp.ase.ro

ISSN: 1583-9583 print, 2559-6489 online, ISSN-L 1583-9583

Periodicitate bianuala

Administratie si Management Public este revista Catedrei de Administratie si Management Public din Academia de Studii Economice din Bucuresti elaborata cu suportul Centrului International de Management Public. Apare de doua ori pe an in limba engleza.
Aceasta cuprinde articole elaborate de specialisti in administratie si management public din mediul universitar si de cercetare si/sau de managerii publici, experti si practicieni din institutii si autoritati publice din Romania si strainatate.
Revista se adreseaza profesorilor, cercetatorilor, doctoranzilor, masteranzilor, studentilor si managerilor publici, functionarilor publici de executie si altor categorii de cititori interesati de noutati in domeniul administratiei, in general si in cel al managementului public, politicilor publice, in special.
  
Studiile si articolele publicate in revista:
 contin rezultatele unor cercetari si experiente ale autorilor;
 reunesc noi abordari teoretice/practice prezen-tate si analizate de autori;
 ofera solutii la probleme cu care se confrunta managerii publici;
 stimuleaza transferul de know-how in domeniile administratiei si managementului public dintr-o institutie publica in alta si dintr-o tara in alta;
 sprijina accelerarea procesului de integrare teoretica si practica a administratiei publice din Romania in sistemul administrativ european si international.
  
Conducerea RAMP ii invita pe specialistii in administratie si management public, dar si pe practicienii din tara si strainatate, sa contribuie cu studii si articole la numerele viitoare ale revistei. Pentru publicarea in RAMP, materialele se primesc la urmatoarele adrese: armenia.androniceanu@maa.ase.ro
Coordonatele de procesare sunt prezentate pe site-ul revistei la adresa: www.ramp.ase.ro

 

Redactor-sef

Armenia ANDRONICEANU